Hvis disse vægge kunne tale II – Københavns Universitet

Universitetsavisen > Debat > 2004 > 2004 - Februar > Hvis disse vægge kunne...

Hvis disse vægge kunne tale II

06-02-2004 - Af stud.teol. Louise Britze

Forskningen i akademisk fritænkeri
fortsætter. Vi kigger på lokumsgraffiti
på Københavns Universitet. Denne gang
kommer naturvidenskabsfolkene til orde

På H.C. Ørsted Instituttet uddannes diverse kemikere, fysikere, aktuarer og andre stolte brillebærere. Mange kalder denne gruppe studerende for nørder. Jeg må mane til respekt: nørder er blot et andet ord for inderligt passionerede mennesker som brænder for deres fag hvilket (blandt andre ting) er at spore her.

Enkelte steder tager graffitien form af molekylestrukturer der breder sig over hele toiletdøren. Jeg er desværre ikke i stand til at afgøre om det er morsomt. Herrerne skriver:

v styrer X2
X2 styrer!!!!

1 N2 er bedre end en and i enden
– MEGET

Support the war against – “Folk uden noget liv”
– det ville da være synd for de stakkels dataloger

Der findes IO slags mennesker
– dem der tæller binært og dem der ikke gør

Opgave A (15 %)
“Fordele og ulemper ved at skrive på
toiletvæggene”
(Der er flere lange og fyldige besvarelser på dette spørgsmål)

På Naturvidenskab fatter damerne også pennen:

Det er bedre for en kvinde at være smuk end intelligent, da mænd bedre kan se end tænke
– Vi der dumper skal vel også have fordele
– Ja, bistandshjælp
– Det er bedre at være begge dele

Very funny Scottie – now beam up my clothes!!

Ovenstående uheld kan måske skyldes at fysikerne vist nok går rundt og forsker i teleportation.

Doctor Strangelove
De mange underjordiske toiletter under Panum Instituttet bærer en del inskriptioner. Ud over lidt åben krig mellem medicinere og tandlæge-studerende står der meget at læse om især den mandlige anatomi, skønt jeg må melde at det skorter lidt på anvendelsen af de korrekte latinske betegnelser. Der er kun påskrifter at finde på herretoiletterne.

Et enkelt sted er der en meget lang og øm smøre om en ganske særligt dejlig svensk studine som har gjort forfatteren aldeles perpleks, men det får hun jo nok aldrig at læse. I øvrigt står der:

En stud.med. er bare en stud.odont. der ikke ved hvad de skal, så derfor lære de om lidt for meget
– Det kunne være stud.odont.erne skulle lære lidt om nutids-r og få sig et liv
– Hellere lære sig lidt om meget end meget om en tand (og desuden tjene mange penge på det)

Restriktions Nukleaser 4-eva!
(Enzymer der klipper dna over til undersøgelse for gener. Ak, alle kan blive fag-nørder)

En forenklet form for limericks har, som en grovkornet hyldest til kvinden, bredt sig over en hel dør. Her et par stykker:

Herlige Herta hersker i Herning
Elise elsker eventyrligt i Espergærde
Frække Frederik fra Fredensborg får fantastisk fisse fra finurlige franske Fie fra Dijon – beklager meget

I’d rather have a full bottle in front of me than a full frontal lobotomy
(Full frontal lobotomy er den neurokirurgiske procedure der populært kaldes det hvide snit – tak til stud.med. Jonas Torp!).

Dataloger skriver ikke kun på computer
Endelig har jeg besøgt datalog-rugekassen DIKU. Der er et damebaderum i kælderen med et skilt på døren om at rummet er aflåst grundet uønsket mandlig invasion. Kvinderne er i voldsomt undertal her. En del graffiti er skrevet til heavy-musikkens pris og diskoens fornedrelse.

Et andet besynderligt og svært granske-ligt fænomen i påskrifterne er en blanding af programmerings-kommandoer, udtryk for fæces og peristaltiske kropsprocesser. Længsel efter kvindeligt selskab tager også en del plads.

iwantmorepussy@diku.dk

NØRDERNES HÆVN – DATALOGIEN

Ved du hvem der roder med din PC lige nu?

Her dumpede jeg i Dat1M
– Fjols

Jeg vil benytte lejligheden til at beklage om jeg måtte have blufærdigheds-krænket en og anden mandlig studerende ved min pludselige indtræden på herrernes ildelugtende enemærker. Undskyld.